Oglas
· · Komentari: 0

"NIKADA SE NISMO POSVAĐALE": Prava istina o odnosu Jelene Radanović i Slobine majke

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena su pre nešto više od godinu dana postali roditelji preslatkog dečaka koji je posebno obradovao pevačevu majku Draginju

1711621838_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-slobaradanovic.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - slobaradanovic
Oglas

Sloba Radanović nedavno je otkrio da za svoju publiku sprema veliko iznenađenje i da će uskoro objaviti novi album koji svi sa nestrpljenjem čekaju.

U emisiji "Pevaj sa mnom" pevač je pokazao i porodične trenutke, majku Draginju, ali i progovorio o odnosu Jelene Radanović i svekrve.

- To je opšte poznato da se mi od prvog dana da se lepo slažemo. To se potencira, jer je postalo normalno da se snajke i svekrve ne slažu, uvek neki problem i nesuglasice, ali se mi stvarno nikada nismo posvađale. Mi se čujemo, čak se i više čujemo nas dve, nego Sloba i njegova mama - rekla je Jelena, a onda se Sloba nadovezao:

- Stvarno savršen odnos, imam utisak da je i ona živnula kada se on rodio. Ona se ne libi da to i pokaže, ranije smo morali da je ubeđujemo da dolazi kod nas, a sada je dosta manje ubeđujemo, uvek jedva čeka da ga vidi - dodao je pevač.

Podsetimo, Sloba i Jelena nedavno su napravili gala svadbu iako su već obavili građansko venčanje, ali i krstili sina.

Pevač je pre samo nekoliko dana govorio o porodici i zajedničkim trenucima sa malim Damjanom.

- Stvarno se trudim da što češće budem kod kuće, biram jutarnje avione da dođem što pre. Gledam da ne prođe njegovo detinjstvo pored mene i želim da budem prisutan, želim sve da doživim. U jednom trenutku sam proredio nastupe da bih bio sa njim stalno. Sada je prohodao i prezanimljiv je.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas