Oglas
· · Komentari: 0

"NAPRAVIO SAM KATASTROFALNE GREŠKE": Dado Polumenta iza sebe ima dva propala braka, a evo šta misli o bivšim ženama

Pevač Dado Polumenta danas uživa u srećnom braku sa Ivonom iz Novog Sada sa kojom je dobio sve devojčice, a nekada je bio u braku sa učiteljicom veronauke Selmom Mekić iz Novog Pazara.

1729859362_1699618775_Foto-Ataimages.rs-Dado-Polomunta.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Bivša supruga pevača važi za jednu od najlepših Novopazarki.

Selma i Dado Polumenta venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a onda se njihov odnos ekspresno završio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Mekic (@selmamekicc)

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama – rekao je svojevremeno izvor blizak ovom paru.

Dva propala braka

Dado iza sebe imao dva propala braka. Nedavno je ispričao da je ono čime se ponosi njegova supruga Ivona sa kojom, kaže, živi najlepšu bajku.

- Ja sam toliko želeo da imam ženu pa sam onda bukvalno napravio dve katastrofalne greške u životu u tom nekom odabiru i to upravo iz te želje - rekao je iskreno Dado Polumenta u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" na šta se profesorka nadovezla:

- To su bile Ana Marija...

- Jeste i Selma - dodao je Dado.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas