Oglas
· · Komentari: 0

NAJMLAĐA ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE: Bavi se pevanjem i prava je lepotica - u javnosti se predstavlja drugim imenom (FOTO)

Najmlađa ćerka proslavljenog glumca Radeta Šerbedžije, Milica, u javnosti se predstavlja drugim imenom, a pogledajte i zbog čega

1722236717_Foto-Ataimages.rs-M.M.-Printscreen-Instagram-RAREFORMOFMIMERZ.jpg
Foto: Ataimages.rs/ M.M. Printscreen/ Instagram - RAREFORMOFMIMERZ
Oglas

Milica Šerbedžija se bavi pevanjem, vodi potpuno lagodan i opušten život daleko od medija i prava je lepotica.

Milica je u jednom intervjuu progovorila o novom albumu i svojoj odluci da postane Eliot Alma.

- Borim se s tremom. Mislim da je problem u tome što to shvatam sebe previše lično pa sam odlučila da u javnosti koristim alter ego kako bih depersonalizirala proces izvedbe za sebe. Pokušavam zamisliti da je Eliot Alma samopouzdanija od mene, da je otvorena i zabavna. Ali kada je reč o tome zašto baš to ime, zapravo nema priče iza toga. Alma je moje srednje ime kojim me niko nikada nije nazvao pa sam pomislila zašto ne, a Eliot je samo ime koje mi se sviđa i mislim da dobro zvuči pored Alme - objasnila je Milica za Večernji.hr.

Foto: Printscreen/ Instagram - RAREFORMOFMIMERZ

Inače, Milica ima 25 godina i završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpulu i svoj prvi album snimila sa prijateljima, studentima te škole koju je osnovao Pol Makartni.

- Pojavio se nekoliko puta, ali nažalost nikad ga nisam videla. Propustila sam i dodelu svoje diplome, na kojoj ih on sam predaje i rukuje se sa studentima - ispričala je ćerka Radeta Šerbedžije.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas