Oglas
· · Komentari: 0

Na Vimbldonu se pojavila sa drugim muškarcem, plave kose i bez burme: Arijana Grande SE RAZVODI nakon 2 godine braka

Još jedan par iz šou-biznisa rešio je da stavi tačku na brak

1689665941_ARIJANA-NASLOV.jpg
Photo: Instagram printscreen/ cosmopolitan_it
Oglas

Kako People navodi, Arijana Grande i Dalton Gomez rešili su da krenu različitim putem. Pevačica (30) i agent nekretnina (27) rastali su se još ranije ove godine, ali su ovu vest držali u tajnosti.

Grande se pojavila na finalu Vimbldona, a mnogi su je jedva prepoznali jer je promenila boju kose u plavu, a takođe je i primetno smršala. Ona se trenutno nalazi u Londonu gde snima film ''Wicked'', a na teniskom meču je primećena bez burme, dok joj je društvo pravio kolega sa snimanja Džonatana Bejlija (35). Sedeći jedno pored drugog, oboje su nosili naočare za sunce, dok su se smejali i šaputali jedno drugom delujući veoma prisno.

U maju, Grande je objavila na Instagramu sliku sa bivšim mužem, kako bi proslavila drugu godišnjicu braka. Napisala je tada- ''Tako ga volim'' uz sliku.

U vreme njihovog venčanja u maju 2021, predstavnik pevačice za medije je potvrdio da su se venčali, rečima:

- Soba je bila tako puna sreće i ljubavi. Par i porodice ne mogu biti srećniji.

Ovaj par se venčao u intimnoj ceremoniji u svom domu u Montesitu, Kaliforniji, uz manje od 20 prisutnih zvanica. Pevačica i Gomez počeli su da se zabavljaju u januaru 2020. a veridbu su objavili 11 meseci kansije.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas