Oglas
· · Komentari: 0

Madoni preminuo brat: "Dala sam sve od sebe da ga što duže održim u životu"

Madona je ostala bez još jednog brata.

1728284965_profimedia-0910659110.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pevačicin brat Kristofer Čikone preminuo je u 63. godini posle borbe sa teškom boelsti, manje od 2 godine nakon smrti brata Entonija. 

Madona je podelila emotivnu poruku na Instagramu, kao i niz fotografija sa bratom:

- Teško je objasniti našu vezu. Ali to je izraslo iz shvatanja da smo različiti i da će nam društvo zadati teškoće da ne sledimo status kvo. Držali smo se za ruke i plesali kroz ludilo našeg detinjstva. U stvari, ples je bio neka vrsta superlepka koji nas je držao zajedno. Spasilo me je otkriće plesa u našem malom gradu na srednjem zapadu, a onda je došao moj brat i to je spasilo i njega - napisala je kraljica popa na Instagramu i dodala:

- Bio je slikar, pesnik i vizionar. Divila sam mu se. Imao je besprekoran ukus. I oštar jezik, koji je ponekad koristio protiv mene, ali sam mu uvek opraštala. Zajedno smo se vinuli na najviše visine. Poslednjih nekoliko godina nije bilo lako. Nismo razgovarali neko vreme, ali kada mi se brat razboleo našli smo put da se vratimo jedno drugom. Dala sam sve od sebe da ga što duže održim u životu. Toliko je bolovao pred kraj. Još jednom smo se držali za ruke Zatvorili smo oči i plesali. Zajedno. Drago mi je što više ne pati. Nikada neće biti nikog poput njega. Znam da negde pleše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Kristofer, koji je radio rame uz rame sa svojom sestrom u ranim fazama njene karijere, bio je umetnički direktor pevačicine svetske turneje 1990 godine i voditelj dizajna produkcije za 1993. godine. Takođe je bio i plesač i kreativni konsultant. Kasnije u životu, Kristofer je nastavio da radi kao specijalista za enterijer; dizajner obuće i slikar.

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas