Oglas
· · Komentari: 0

Kako je Dragana Kosjerina izgledala pre 10 godina? Voditeljka postavila fotografiju iz mlađih dana i iznenadila fanove

Pogledajte kako je naša najlepša voditeljka izgledala pre deset godina

1718094387_2a801e38034ed13104d6dc617f62bdef292936d5.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.H.
Oglas

Dragana Kosjerina poslednjih dana uživa u svojim najlepšim danima. Ona se udala za svog dugogodišnjeg partnera, a gala venčanje priredili su u Beogradu. Voditeljka je izgovorila "da" svom izabraniku Bojanu Perduvu na građanskom venčanju koje se održalo u jednom hotelu u Beogradu.

Mnoge muškarce rastužila je ova vest s obzirom na to da je poznato da za njom lude Srbi. Dragana je jedna od najlepših voditeljki, a jači pol je kao prikovan za ekran kad god ona vodi neku emisiju. Manekenkska, vitka građa i godotovo idealne crte lica, bujna kosa sve je ono čime se Kosjerina može pohvaliti.

Zluradi jezici bi rekli da kako njena lepotica nije prirodna, te da je poput brojnih poznatih dama i ona pala pod uticaj estetske medicine. Sada je svaka nedoumica rešena. Voditeljka je na svom Instagram profilu objavila fotografiju nastalu pre 10 godina.

Kada je pogledate videćete da Dragana maltene identično izgleda kao iz tog perioda. Godine i zrelost su joj samo dodatno dale na lepoti. Nije ni čudo što je osvojila srce šarmantnog Bojana koji joj ispunjava sve što zamisli.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas