Oglas
· · Komentari: 0

KAKO DANAS IZGLEDA RUŽENJKA IZ "VARLJIVOG LETA '68"? Očarala je celu Jugoslaviju svojom lepotom i talentom, a danas ćete je teško prepoznati (FOTO)

Snimala je intimne scene sa Slavkom Štimcem i svojim talentom i lepotom oduševila celu bivšu Jugu

1718274007_Foto-Printscreen-YouTube-Centar-film.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - Centar film
Oglas

Čuvena glumica Sanja Vejnović, koja se proslavila u kultnom filmu "Varljivo leto '68", neretko sa svojim pratiocima deli trenutke iz privatnog života, a sada je obožavatelje obradovala novom objavom.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s mora, a odlučila je da se odmori u Crikvenici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

"Prvo more ove godine", napisala je glumica u opisu objave.

Pozirala je u crnoj lepršavoj haljini koju je krasila raskošna ogrlica. Na glavi je nosila šešir i sunčane naočare dok je šetala psa dalmatinca.

"Nek bude što više takvih dana, carice", "Divna fotografija", "Predivna", "Uvek divna i prelepa žena", "Uvek se napunim energijom kad te vidim", pisali su pratioci.

NJeni obožavatelji dobro pamte i intimne scene koje je snimila 1984. godine u filmu "Varljivo leto '68", a iste godine je upoznala i bivšeg supruga Gorana Mećavu, s kojim ima sina i ćerku. Sanja i Goran razveli su se 2015. godine nakon što su zajedno proveli 30 godina.

Još jedna uloga koja je obeležila karijeru Sanje Vejnović je lik Anđe u filmu "Banović Strahinja".

Sanja kao mala nije maštala o karijeri glumice, već je, po ugledu na oca koji je bio sudija, razmišljala o karijeri pravnika.

Sanja je nakon srednje škole upisala Filozofski fakultet u Zagrebu, ali je ubrzo shvatila da je gluma njena ljubav, pa je ubrzo postala profesionalna glumica, a i danas pohađa glumačke seminare širom sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

 

Snimala filmove u inostranstvu

Sanja Vejnović je snimala filmove u inostranstvu i sarađivala sa Džordžom Klunijem, Pirsom Brosnanom, Nikol Kidman i Penelopom Kruz. Glumila je u skoro svim hrvatskim televizijskim ostvarenjima. Nikada nije bila član nijednog pozorišnog ansambla.

Na snimanju filma "O pokojniku sve najlepše" upoznala je supruga, snimatelja Gorana Mećavu, sa kojim je dobila sina i ćerku. Od njega se razvela 2015. godine, ali je sa njim radila kao producentkinja na snimanju filma "Svinjari".

2012. godine jedan filmski portal proglasio ju je za najlepšu glumicu stariju od 40 godina.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas