Oglas
· · Komentari: 0

Harison Ford se prisetio prvog posla: "Bio sam kuvar"

Harison Fors je pre nego što je postao glumac bio kuvar

1728740118_profimedia-0918998849.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Poznati američki glumac Harison Ford je tokom gostovanja u emisiji Jimmy Kimmel Live ispričao da je nekad bio kuvar, te je otkrio i zašto je promenio profesiju.

Objasnio je da je radio u profesionalnoj kuhinji "relativno kratko vreme, dok ga nisu otpustili". U anegdoti koju je podelio s voditeljem Kimelom otkrio je šta ga je dovelo do otkaza.

- Moj prvi posao bio je kuvanje u bolnici. Ne znam šta sam im rekao, ali dali su mi nož i hrpu šargarepa, a ja sam  odrezao deo prsta ubrzo nakon toga - prisetio se glumac te dodao:

- Srećom, odeljenje za ušivanje prstiju bio je niže u hodniku, a odmah nakon toga su me otpustili jer sam lagao da znam da kuvam.

Prisetio se i još jednog posla koji je radio.

- Bio sam kuvar na jahti koja je bila u vlasništvu tada najmlađeg predsednika banke u Čikagu. Bio je to fin dečko, ali nije znao puno o kuvanju - rekao je pa se našalio:

- Ali on je bio naslednik kompanije za pakovanje mesa Swift, tako da sam samo morao da kupim skupu govedinu.

(B92.net)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas