Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez viđena kako izlazi iz Aflekove kuće: Nova šansa za brak?

Dženifer Lopez provodi vreme sa Benom Aflekom u njegovoj kući u Los Anđelesu uoči njegovog rođendana

1723545036_profimedia-0898074299.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Dženifer Lopez posetila je Bena Afleka u njegovom domu tokom vikenda nakon što su veći deo leta proveli odvojeno. 

Izvor kaže za Pipl da je glumica koja je nedavno proslavila 55. rođendan svratila u Aflekovu kuću koju iznajmljuje u Brentvudu. Takođe je dan provela sa Aflekovim sinom Semjuelom u tržnom centru. Sada se postavlja pitanje da li je ovo korak ka pomirenju?

- Samo zato što nije sa Benom ne znači da joj nije stalo do njegove dece. Uvek joj je bilo stalo do njih. Prošle godine je provela mesece tražeći savršenu kuću za njihovu mešanu porodicu. Sada kada se vratila u Los Anđeles želi da provede kvalitetno vreme sa njima pre nego što se škola nastavi, a Vajolet ode na koledž - rekao je izvor za Pipl.

Aflek i Lopez još uvek nisu javno komentarisali stanje svog braka. Znaci problema u njihovoj vezi postali su očigledni u maju, kada su izvori rekli da njih dvoje žive odvojeno, a mesecima nisu viđeni zajedno, ni tokom godišnjice braka, a ni povodom rođendana Lopezove.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas