Oglas
· · Komentari: 0

Da li će Kejt Midlton ove godine uručivati trofeje na Vimbldonu - "Ne znam ko bi ih dodelio kao alternativu"

Organizatori Vimbldona se nadaju“da će princeza Kejt Midlton biti prisutna ove godine, „ali njeno zdravlje i oporavak su prioritet“.

1719561331_profimedia-0789450027.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Čuveni teniski turnir ove godine traje od 1. jula do 14. jula, a pored brojnih pitanja u vezi sa sportom nameće se i pitanje prisustva Kejt Midlton, koju svi žele da vide kako i ove godine prati mečeve. 

Kejt je nedavno prisustvovala proslavi rođendana kralja Čarlsa, što je bilo njeno prvo javno pojavljvianje od Božića 2023. Malo pre proslave se ogladila i rekla da se nada da će tokom leta obaviti još neke javne angažmane, ali da to sve zavisi od saveta doktora.

Predsednica All England Lawn Tennis and Croquet Cluba, Debi Dževans, rekla je za Telegraph Sport da se nada da će Kejt doći i ove godine i uručiti pehar pobedniku.

- Nadamo se da će princeza od Velsa moći da preda trofeje kao zaštitnica kluba, ali njeno zdravlje i oporavak su prioritet. Ne znamo još ništa. Sve što smo rekli je da ćemo raditi s njom i dati joj što više fleksibilnosti. Ne znam ko bi dodelio trofeje kao alternativu. To je nešto o čemu treba razmisliti tek ako bude potrebno. Ostajemo fleksibilni - rekla je Debi.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas