Oglas
· · Komentari: 0

ĆERKA ERE OJDANIĆĆA JE OD ROĐĐENJE INVALID: Pevač samo jednom govorio o njoj - otkrio da su za to krive babice

Era Ojdanić je samo jednom govorio o svojoj ćerki Jasmini koju je dobio sa 19 godina

1726212551_df8a9feedc09eeb167fd47e21ec16855c3634f77.jpg
Foto: Shutterstock, Ataiamges.rs
Oglas

NJegova ćerka Jasmina rođena je kao invalid, a folker je jednom prilikom govorio o toj bolnoj temi.

- Jasmina je invalid od rođenja. Otkad se rodila, Jasmina živi sa mnom. NJu su babice na rođenju izvlačile na vakuum i… Odmalena je vreme provodila sa mojom majkom... Baba Radina je, u stvari, nju odgajila više nego LJupka, jer LJupka je radila godinama, ovde u motelu, tako je to bilo… - pričao je Era i dodao:

- Kada su je porađale, babice su bebi tom prilikom oštetile neki moždani nerv. Zbog oštećenja tog nerva ona ne može da govori kako treba, osamdeset posto je invalid. Jasmina je, znači, ostala invalid, ali, hvala Bogu, nije invalid sto posto, da je nepokretna, u kolicima, da mora da koristi pelene, znaš već… Hvala Bogu, nije tako, ona samo ima problem sa otežanim govorom. Ona osim toga fenomenalno funkcioniše - otvorio je dušu Ojdnić.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas