Oglas
· · Komentari: 0

"Bio je srpski Šekspir": Eva Ras slomljena zbog smrti Siniše Pavića

Eva Ras bila je vrlo potresena zbog smrti slavnog scenariste.

1723811514_ASASAS.jpg
Foto: ATA images/Printskrin
Oglas

Scenarista Siniša Pavić, čuveni autor kultnih serija "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba", preminuo je danas u 92. godini.

Siniša je ostavio veliki trag u umetnosti, a jedna od onih koja je imala čast da sarađuje sa njim je glumica Eva Ras, koja je vidno potresena prokomentarisala njegov lik i delo.

- On je bio srpski Šekspir. Neki tupavi "intelektualci" su smatrali da je Siniša devalvirao svoj talenat jer je bio scenarista za film. Ne, on je uzdigao svoj talenat. Bio je najveći narodni pisac, nema ko ga ne oplakuje. Pamtiću ga kao najvećeg genija u mom životu, a ne one sa NIN - ovom nagradom i ne znam kakvim odličjima. Siniša je živeo za ovaj narod i narod ga je sve razumeo, jer su bili na istom nivou. On se nikada nije "spustio" na nivo naroda, već se "uzdigao" na nivo naroda. Ne mogu više da pričam... - rekla je Eva plačnim glasom.

(Informer)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas