Oglas
· · Komentari: 0
GEJMING

Pet novih igrica stiže u martu

LJubitelji PC igrica u narednom mesecu dobijaju pet noviteta - Doom Eternal, Mount & Blade 2: Bannerlord, Ninja Theory, Doom 64 i Naraka: Bladepoint

games.png
Oglas

Godinu koja je tek pred nama obeležiće i nove igrice, koje su vodeće kompanije u svetu gejming najavile još 2019. godine.

Doom Eternal

Nova verzija igrice Doom Eternal donosi pakao na Zemlju, što je ključna promena od poslednje postavke iz 2016. godine, kada je igrica ponovo pokrenuta. LJubitelje igrica očekuje borba sa dvostruko više demona u ovom delu, uz mogućnost koristećenja bogato nadograđenu oružarnice. Ovo uključuje novu verziju Super Shotgun oružja, koji na kraju ima „hvataljku za meso“ i mnoštvo drugih smešnijih modela oružja. Umesto u oktobru kada je najpre bio planirano lansiranje nove verzije igrice, datum izdavanja odložen je za 20. mart 2020. godine.

Mount & Blade 2: Bannerlord

Kreatori novog nastavka popularne igrice dostići će novi zastrašujući nivo. Nastavak nosi mnogo više RPG elemenata, uključujući kompletnu kampanju za jednog igrača sa nenadmašnim nivoom slobode, novim frakcijama, opsadama dvorca. Ovo su jedine činenice koje su do sada objavljene.

Ninja Theory

Igrica Ninja Theory (Hellblade, DmC, Enslaved) donosi nove borbene mete i izgrađuje nešto što izgleda kao da Borderlands.

Doom 64

PC igrači konačno dobijaju N64 Doom, koji takođe predstavlja dodatak uz novu verziju Doom Eternal. Igrica dolazi sa nekim novim vizuelnim poboljšanjima, ali stručnjaci dovode u pitanje odnos potencijalne cene i igrice koja će prvi put biti samostalno prezentovana.

Naraka: Bladepoint

Kineski studio 24 Entertainment objavio je trejler za novu multiplayer akcionu igru koja donosi sistem bezgraničnog pokreta i omogućava igračima da se penju, vise na zidu i još mnogo toga. U igrici su prisutni sistemi blokiranja i pariranja, ali nema stvarnih blokova ili opcija za pariranje ili oni do sada još uvek nisu otkriveni. 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas