Oglas
· · Komentari: 0
LEGENDARNE IGRICE

Konačno! Crash Bandicoot se vraća kao igrica za pametne telefone (VIDEO)

Nakon što je dobio restaurirani model za Sony Playstation 4, a nakon toga i verziju za Xbox-a One i Switcha, popularna igrica konačno će biti dostupna i za ljubitelje igrica na mobilnim telefonima.

Depositphotos_264178198_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Igrica Crash Bandicoot nastavlja sa velikim povratkom! Nakon prilagođavanja novim konzolama za igrice, Crash u najnovijem izdanju stiže kao igrica namenjena mobilnim telefonima.

Crash Bandicoot Mobile je za sada dostupan u Maleziji i to u beta test fazi, pre dolaska na globalno tržište. Ova igrica podrazumeva beskonačno trčanje u kojem nastojiteda stignete što dalje pre nego što pogrešite i zakucate se u jedno od brojnih prepreka.

Pročitajte još: GTA Online deli novac najugroženijima, ali i svojim igračima?

Prema prvim video snimcima, trčanje se vrši automatski, a igrač pritiskom na ekran aktivira skokove ili napad vrtlogom, a potezom prsta klizi po tlu. Potezom prsta levo-desno Crash se kreće stazama i sakuplja slatke, slatke voćkice.

Pročitajte još: Konzola prototipa Nintendo PlayStation prodata za - 300.000 dolara!

Crash Bandicoot Mobile razvio je isti autor koji je razvio i popularni serijal Candy Crush.

Za sada nisu poznati detalji o mogućnostima same igrice, kao ni precizan datum kada će ona biti dostupna korisnicima širom sveta.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas