Oglas
· · Komentari: 0

Trik koji će vam olakšati život: Kako pravilno otkinuti foliju (VIDEO)

Folija, bilo aluminijumska ili streč, je proizvod bez kojeg se ne može zamisliti savremeno domaćinstvo. Danas da gotovo nema domaćice koja je ne koristi.

1720519286_82c361bc15ec413960e97c9e8ba1075e73c5bf55.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Aluminijumska folija je za većinu najpraktičnija, međutim, kako se čini, sa njom dame imaju najveće probleme. Svaka žena zna da ne postoji veća frustracija i nervoza od one kada joj se prilikom otvaranja novog pakovanja folije zakine komadić selotejp trake koja je drži, pa onda folija ostane pocepana po sredini i na taj način se pogrešno odmotava i neprestano kida.

Često to počne nekom bezazlenom „ogrebotinom“ koja potpuno izoluje ostatak folije i odmotavanjem dobijete pocepane i nepravilne slojeve sa kojima ne možete ama baš ništa.

Ipak, izgleda da je i tim mukama konačno došao kraj. U jednoj objavi koja kruži internetom pojavilo se rešenje koje može da pomogne kod jedne od najvećih muka svih žena u kuhinji, prenosi srecna.republika.rs.

@calisurtiktok #astuce #aluminium #mistercali #bravomonsieur @Mike sur NRJ ♬ son original - 𝕔𝕒𝕝𝕚𝕤𝕦𝕣𝕥𝕚𝕜𝕥𝕠𝕜

Naime, jedan muškarac je u snimku otkrio kako pocepanu foliju vratiti u prvobitno stanje i koristiti je normalno, odmotavanjem.

On je pocepao foliju, uzeo parče nje koje je izgužvao i krenuo da njom trlja pocepan deo folije sve dok se ona nije „otvorila“ i krenula da odmotava.

– Bravo, majstore! –

– Nisam znala! Hvalaaa –

(Krstarica)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas