Oglas
· · Komentari: 0

Zašto SVI stavljaju ALUMINIJUMSKU FOLIJU na ogradu terase? Veoma koristan TRIK - pogotovo za one koji ŽIVE U GRADOVIMA

Da vas više ne muče...

1727865048_aluminijumska-folija-terasa-ograda-foto-shutterstock.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Gradski stanovi s balkonima imaju klasičan problem - golubovi žele da se tu nasele. Kada jednom naprave gnezdo na vašoj terasi, oni će se uvek vraćati. Koliko štete mogu da nanesu, znaju svi koji s njima muče muku. Ali, ima jedna caka koja će ih odmah oterati.

Golubovi su prilično bučni, pogotovo ako je veliko jato, a pored svega, jako su prljavi, što nas tera da čistimo terase mnogo češće nego inače. Postoji mnogo različitih metoda za teranje golubova s krovova i balkona, a da im ne naudite. Jedno od njih je aluminijumska folija, koju svi imamo u kući. Ovo je bezopasno rešenje.

Dovoljno je da stavite aluminijsku foliju na ogradu balkona ili terase. Folija će reflektovati odsjaj sunčevih zraka, a to smeta svim pticama, ne samo golubovima.

Tako će oni postati dezorijentisani i neće ići u tom smeru. Idealna je čista folija, bez ikakve hrane koja bi pak privukla golubove, komarce i druge leteće insekte. Dovoljno je da omotate trake aluminijske folije na balkonsku ogradu kako biste ih držali podalje od svog carstva na otvorenom, piše Jutarnji.hr.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas