Umesto da ga bacite, "osvežite" bajat hleb.
![1624390335_baguette-1378049_1920.jpg](/cache/images/6/5/3/c/3/653c3cba8d0acf91f5753e493d74660bed0039fe.jpg)
Oglas
Ako vam je ostalo dosta jučerašnjeg hleba, nemojte ga bacati.
Bajat hleb možete iskoristiti i danas, a uz par začina biće definitivno ukusniji od svežeg.
Pročitajte još: Trikovi i saveti za NAJMEKANIJE ŠNICLE: 4 TAJNE iskusnih domaćica
Potreban vam je beli luk, puter, peršun i zagrejana rerna.
Izrendajte dva čena belog luka, pa ih pomešajte sa prethodno rastopljenim puterom. Dodajte suvi začin po želji (peršun, mirođiju ili bosiljak) i dobro promešajte.
Isecite hleb po površini, i u proreze ubacite pripremljenu smesu.
Hleb zapecite u zagrejanoj rerni nekoliko minuta.
Bajat hleb više neće biti suv već mekan, sa hrskavom koricom i mariniran.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas