Oglas
· · Komentari: 0

SVINJSKA REBARCA U RERNI: Recept koji će obožavati cela porodica (VIDEO)

Isprobajte recept za preukusna svinjska rebarca

1725262669_Foto-Privatna-arhiva-svinjska-rebarca.jpg
Foto: Privatna arhiva
Oglas

Iz bakine kuhinje nam stiže recept za svinjska rebarca koji će vas oduševiti.

Svinjska rebarca - sastojci:

1 kg svinjskih rebara

Začini:

1 kašičica krupne soli
1 kašičica suvog začina
1 ravna kašičica slatke mlevene paprike
1 kašičica mlevenog belog luka
1 kašičica meda
2 kašičice kečapa
1 kašičica senfa
 2 kašike ulja

Svinjska rebarca - priprema:

Svinjska rebra malo probosti odozgo sa jedne i druge strane. Začine izmešati u činiji, pa dobro utrljati u meso. 

Prvi način: Tepsiju premazati mašću, staviti meso i dodati čašu vode. Pokriti aluminiskom folijom, malo je probosti i peći u rerni 2-3 sata dodavajući po malo vode. 

Pred kraj otkriti i zapeći u sopstvenoj masnoći.

Drugi način: Meso staviti u kesu za pečenje, saviti, pa kesu malo probosti. Na dno tepsije staviti času vode. Peći oko sat i po vremena, pa iseći kesu da se meso još lepo zapeče. 

Uz meso ispecite i malo krompirića. Prijatno!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas