Najukusnije sočivo koje smo probali je monaško, pa smo uzeli recept i podelili ga sa vama.
![1638879036_shutterstock_747954196.jpg](/cache/images/3/7/2/e/9/372e9d8e3b582433b241d253a2419ccb4004ea6d.jpg)
Oglas
Ukusan ručak koji se lako pravi je idealan za sredinu radne nedelje. Priprema i kuvanje vam neće oduzeti više od sat i po vremena. Priprema traje oko pola sata, a kuva se oko 50 minuta.
Recept za manastirsko sočivo
Sastojci:
- sočivo - 500 g
- luk - 1 kom
- šargarepa - 2 kom
- paradajz - 2 kom
- beli luk - 3 čena
- čubar
- crvena paprika
- so
- ulje
Sočivo se opere i doda ulje, sitno seckani luk i šargarepa. Kada je napola kuvano, dodajte rendani paradajz, crvenu papriku, narezani čen belog luka i so.
Kuvajte dok se sočivo potpuno ne skuva.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas