Za oko sat vremena već ćete moći da uživate u njihovom ukusu.
Kuvarica Dina Đekić, poznatija kao Didi kičn, svoje pratioce često obraduje zanimljivim receptima. Na zvaničnom instagram profilu, kao i na njenom sajtu, svi zainteresovani mogu pronaći pregršt inspirativnih recepata.
Uputstvo za pripremu:
Pomešajte jaja i sir. Neki sirevi su više neki manje slani u zavisnosti od toga koji koristite, pa na osnovu toga posolite. Stavite jednu koru na radnu površinu, malo je nauljite i poprskate kiselom vodom.
Presavijete koru na pola, a na donji deo presavijene kore stavite fil od sira i jaja. Preklopite koru.
Pročitajte još: POSNI PUŽIĆI sa ajvarom i mladim lukom: Brza i laka priprema
Preklapajte koru u trougao...
Stavite trougliće u malo nauljen pleh. Od gore ih malo isprskajte kiselom vodom i uljem. Pecite ih na 240 stepeni oko 20 minuta u zavisnosti od rerne. 20 - ak minuta kasnije izvadite trougliće iz rerne. Prijartno!
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU