Tokom posta najveći problem je osmisliti posni doručak, zato vam donosimo ideju za manastirsku pogaču
Oglas
Sastojci za testo:
500-600grama brašna
2 male kašičice soli
1 kašičica šećera
25gr kvasca
50 ml ulja
300ml vode
Sastojci:
4-5 šargarepe
1/2 svež kupus
2 paprike
200 ml sosa od paradajza
malo ulja i začina
Priprema: Od brašna, soli, šećera, kvasca i vode umesite glatko testo koje ćete podeliti na 2 jednaka dela. Ostavite da odstoji pa onda razvaljajte u pleh i filujte.
Fil:
Pravite tako što izrendate šargarepu, sitno iseckate kupus i paprike propržite na ulju i dodate paradajz sos. Punite testo i bockate ga po vrhu, premažete uljem i pečete na 200 stepeni oko pola sata do 40 minuta.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas