Током поста највећи проблем је осмислити посни доручак, зато вам доносимо идеју за манастирску погачу
Oglas
Састојци за тесто:
500-600грама брашна
2 мале кашичице соли
1 кашичица шећера
25гр квасца
50 мл уља
300мл воде
Састојци:
4-5 шаргарепе
1/2 свеж купус
2 паприке
200 мл соса од парадајза
мало уља и зачина
Припрема: Од брашна, соли, шећера, квасца и воде умесите глатко тесто које ћете поделити на 2 једнака дела. Оставите да одстоји па онда разваљајте у плех и филујте.
Фил:
Правите тако што изрендате шаргарепу, ситно исецкате купус и паприке пропржите на уљу и додате парадајз сос. Пуните тесто и боцкате га по врху, премажете уљем и печете на 200 степени око пола сата до 40 минута.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas