Ne čekate da se ohlade, smažite ih dok su još tople, tada su najlepše
![1711020342_shutterstock_84569656.jpg](/cache/images/8/8/f/8/a/88f8a15a7b86f62dea659d38370dbe18e4864910.jpg)
Oglas
Kako bi napravili ovaj ukusan, zanimljiv i pre svega zdrav obrok potrebno vam je svega nekoliko namirnica koje sigurno imate kod kuće.
Sastojci:
-1 pakovanje tankih kora
100 g šargarepe
-100 g svežeg kupusa
-100 g celera
-100 g tikvica
-so, biber
-malo soja sosa
-ulje
-po želji semenke bundeve, suncokreta, lana...
Priprema:
1. Povrće možete, po želji, da isečete na štapiće ili da ga izrendate.
2. Raširite kore i filujte ih. Povrće začinite solju i biberom, dodajte semenke po izboru, sve malo poprskajte soja sosom i umotajte (treba da budu 5 x 1,5 cm).
3. Pržite ih u ulju da porumene.
4. Poslužite ih odmah dok su još tople uz neki lep sos po želji.
Bonus video:
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas