Duh Azije u vašoj kuhinji.
Sastojci: 100 g dimljenog tofua, glavica crnog luka, jedan praziluk, jedna narendana šargarepa, par listova kupusa, 1 kašika soja sosa, 1 kašičica karija, 1 kašičica mlevenog đumbira, 1 kašičica jabukovog sirćeta.
Pročitajte još: Dva recepta za HIPI TORTILJE od listova zelene salate - Paketići puni vitamina! (RECEPT/VIDEO)
Priprema: Tofu isecite na kockice i propržite na tiganju 3-4 minuta. Vodite računa da se isprži sa obe strane. U istom ulju propržite šargarepu, listove kupusa, luk i praziluk. Nakon par minuta dodajte soja sos, kari, đumbir i jabukovo sirće.
Vratite tofu i propržite sve zajedno još 3-4 minuta. Slušite sa pirinčem ili nudlama.
Pročitajte još: Pikantni SALSA SOS - jednostavan, brz i jeftin umak! (RECEPT/FOTO)
Prijatno!
PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU