Oglas
· · Komentari: 0

DATUM ROĐENJA MOŽE DA VAM OTKRIJE VAŠU SUDBINU: Numerolozi otkrivaju kako da otključate blagostanje

Ako se pitate kako da izračunate svoju ličnu sreću i šifru sudbine, odgovor je u vašem datumu rođenja i može vam pomoći da privučete pozitivne stvari u svoj život.

1724155402_shutterstock_2256901549--2-.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Numerologija ističe da brojevi utiču na našu sudbinu i karakter, a posebno je važan lični broj izračunat na osnovu godine rođenja. Zahvaljujući numerološkoj računici, lako možete izračunati svoj lični srećni kod, odnosno skup pozitivnih brojeva koji vam mogu pomoći u određenim životnim situacijama.

Pitate se kako da izračunate svoju srećnu šifru koja vam može pomoći da privučete pozitivne događaje u svoj život i dobru sudbinu?

Srećna šifra je skup brojeva koji se računaju prema datumu rođenja i koristi se za ispoljavanje želja i slušanje intuicije. Da biste ga izračunali, potrebno je da saberete sve brojeve koji čine vaš datum rođenja. Na primer, datum rođenja je 18. 11. 1984.

Prvo saberite sve brojeve iz godine rođenja: 1984 = 1 + 9 + 8 + 4 = 22; 2 + 2 = 4
Zatim dodajte mesec rođenja: 1 + 1 = 2
Nakon toga saberite brojeve datuma rođenja: 1 + 8 = 9
Poslednja cifra koda biće zbir dobijenih vrednosti: 4 + 2 + 9 = 15; Ako dobijete konačni višecifreni zbir, smanjite ga na jednocifreni broj 1 + 5 = 6.

Sve rezultate, odnosno dobijene brojeve, zapišite na papir - u ovom slučaju srećan kod je 4296.

Kako da koristite lični kod sreće u životu?
Numerolozi veruju da lični kod stvara pozitivne vibracije, poboljšava vaše najbolje kvalitete i karakteristike i pomaže vam da postignete nove uspehe i izbegnete probleme . Koristi se kao talisman za dobijanje snage i harmonije sa spoljnim svetom.

Korišćenje koda je jednostavno:

možete ga često izgovoriti i ponavljati kao afirmaciju
možete nacrtati kod na posebnom papiru i nositi ga sa sobom u torbi ili džepu
možete kreirati sopstvene kartice želja na kojima ćete pisati kod
može se koristiti kao deo lozinke
Vaši srećni brojevi su utkani u šifru, pa ako ih negde primetite, to je podsvesni znak da ste na pravom putu.

Sensa 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas