Oglas
· · Komentari: 0

VIKEND HOROSKOP OD 2. DO 4. AVGUSTA: BIK I JARAC UŽIVAĆE U LJUBAVI

Saznajte šta su vam zvezde namenile ovog vikenda, koliko ćete sreće imati u periodu od 2. do 4. avgusta 2024!

1722584362_f6c9379ade8ca86552337f7dc1776f2ebc309675.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Vikend horoskop za period od 2. do 4. avgusta otkiva koliko su svakom znaku Zodijaka zvezde naklonjene i koje su to stvari na kojima treba da porade na polju ljubavi i porodice, a šta se preporučuje za zdravlje i lični razvoj.

Ovan


Vikend horoskop za period od 2. do 4. avgusta 2024. godine kaže da vam ovaj vikend vam može doneti uzbuđenje u ljubavi. Ako ste u vezi, možda ćete otkriti novu dimenziju vašeg odnosa. Ako ste slobodni, ne propustite priliku da upoznate nekoga ko vam može biti zanimljiv. Komunikacija s porodicom može biti izazovna. Pokušajte da budete strpljivi i razumni kako biste izbegli nesuglasice. Odličan trenutak za kratko putovanje ili beg od svakodnevne rutine. Uživajte u opuštanju i novim iskustvima. Izbegavajte impulsivnu kupovinu. Razmislite dobro pre nego što investirate u nešto novo. Energija vam je dobra, ali pazite na znakove stresa. Redovno vežbanje i opuštanje će vam pomoći da zadržite balans. 

Bik

Ovaj vikend vam može doneti stabilnost i sigurnost u ljubavi. Idealno je vreme za produbljivanje veze s partnerom ili za izgradnju novih odnosa. Pronađite vreme za kvalitetan provod s porodicom. Ovo je dobar trenutak za zajedničke aktivnosti koje će vas zbližiti. Uživajte u jednostavnim stvarima. Možda ćete se najbolje opustiti kod kuće uz knjigu ili film. Finansije su stabilne, ali izbegavajte rizične poslovne poteze. Pametno planiranje vam može doneti dugoročne koristi. Osećate se dobro. Uravnotežena ishrana i lagana fizička aktivnost pomoći će vam da se osećate još bolje, kaže vikend horoskop.

Blizanci


Vikend horoskop kaže da će vam dani pauze doneti uzbudljive razgovore i nove emocionalne uvide. Budite otvoreni za iskreno izražavanje osećanja. Možda ćete biti zauzeti komunikacijom s članovima porodice. Trudite se da slušate i razumete njihove potrebe. Savršen trenutak za društvene aktivnosti ili kratko putovanje s prijateljima. Uživajte u aktivnostima koje vas čine srećnima. Budite oprezni s novcem, posebno s velikim troškovima. Razmislite o dugoročnim finansijskim planovima. Energični ste, ali pazite da se ne preopteretite. Balans između aktivnosti i odmora je ključan za vaše blagostanje.

Rak


Vikend horoskop za period od 2. do 4. avgusta 2024. godine kaže da je emocionalna povezanost s partnerom duboka. Ovaj vikend je odličan za romantične trenutke i jačanje veze. Povežite se s porodicom kroz aktivnosti koje uključuju zajedničko vreme kod kuće. Pokušajte da izbegnete konflikte i fokusirajte se na harmoniju. Osećate potrebu za mirnim okruženjem. Provodite vreme u opuštanju i kontemplaciji, možda u prirodi. Finansiijski status vam je stabilan, ali izbegavajte impulsivne troškove. Planirajte budžet pažljivo. Pratite svoje emocionalno zdravlje i pružite sebi potrebnu pažnju. Opuštajuće aktivnosti poput joge ili meditacije mogu biti korisne.

Lav


Vikend je odličan za romantične avanture. Ako ste u vezi, iznenadite partnera nečim posebnim. Ako ste slobodni, prilika za novu romansu je moguća. Posvetite se porodici i provedite kvalitetno vreme s njima. Ovo je dobar trenutak za organizovanje porodičnih okupljanja. Uživajte u aktivnostima koje vas uzbuđuju. Kratko putovanje ili avanturističke aktivnosti mogu biti upravo ono što vam treba. Pazite na finansijske odluke. Impulsivni troškovi mogu biti problematični, pa budite oprezni s novcem. Osećate se energično, ali ne preterujte s fizičkim naporima. Opuštanje i kvalitetan san su ključni za vašu energiju, kaže vikend horoskop.

Devica


Ovaj vikend vam može doneti priliku da razgovarate o važnim temama u vezi. Iskrenost i otvorenost će vam pomoći da se povežete na dubljem nivou. Organizujte neke praktične aktivnosti s porodicom. Možda ćete pronaći radost u zajedničkom radu na nekom projektu. Savršeno vreme za relaksaciju kod kuće ili na obližnjem izletištu. Oslobodite se stresa uz neki oblik opuštanja ili hobi. Budite pažljivi s troškovima. Planirajte svoje finansije i izbegavajte nepotrebne rashode. Zdrav način života vam se isplatio. Samo tako nastavite, kaže vikend horoskop. 

Vaga


Romantični trenuci su nadohvat ruke. Ako ste u vezi, razmislite o zajedničkim planovima ili izlascima. Ako ste slobodni, postoji mogućnost za novo poznanstvo. Uložite vreme u izgradnju harmonije u porodici. Moguće je da ćete morati da posredujete u rešavanju nekih nesuglasica, ističe vikend horoskop. Uživajte u aktivnostima koje vas ispunjavaju i donose vam radost. Odlazak u prirodu može biti osvežavajuć. Finansiijski status je stabilan, ali pazite da ne preterate s troškovima. Razmislite o budućim finansijskim ciljevima. Balans je ključan. Posvetite se fizičkoj aktivnosti i mentalnom zdravlju kako biste se osećali dobro.

Škorpija


Vikend horoskop za period od 2. do 4. avgusta 2024. godine kaže da ćete imati duboka emotivna iskustva. Ako ste u vezi, razgovarajte o svojim osećanjima. Ako ste slobodni, veza s nekim iz prošlosti može se ponoviti. Moguće su emotivne diskusije s članovima porodice. Budite spremni da slušate i nudite podršku. Pokušajte da se opustite i izbegavate stres. Odlazak u tiho okruženje ili aktivnost koja vas ispunjava može vam pomoći. Budite pažljivi s finansijskim odlukama. Sada nije vreme za velike investicije. Planirajte i štedite. Obratite pažnju na emocionalno i fizičko zdravlje. Opuštanje i meditacija bi vam legli.

Strelac


Vikend vam može doneti uzbuđenje u ljubavi i avanturistički duh. Ako ste u vezi, razmislite o zajedničkom putovanju ili nekoj avanturi. Ako ste slobodni, mogućnost za novo poznanstvo je velika. Pronađite vreme za porodicu i zajedničke aktivnosti koje će vas zbližiti. Možda ćete biti pozvani na neko okupljanje ili događaj. Idealno je vreme za avanturistička putovanja ili aktivnosti koje vas ispunjavaju. Uživajte u novim iskustvima. Finansije su stabilne, ali pazite na prekomerne troškove. Planirajte budžet i izbegavajte nepotrebne rashode. Vaša energija je jaka, ali obratite pažnju na prekomerne napore, upozorava vikend horoskop. Budite fizički aktivni.

Jarac


Vikend donosi stabilnost u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi, moguće je da ćete razgovarati o zajednčkom životu ili čak braku. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga s kim ćete imati duboku emocionalnu povezanost. Uložite vreme u porodicu i kućne obaveze. Ovo je dobar trenutak za rešavanje nesuglasica i jačanje porodičnih veza. Pokušajte da pronađete vreme za sebe i relaksaciju. Kratak odmor od svakodnevnih obaveza pomoći će vam da se osvežite. Finansiijski status je stabilan. Nastavite s pametnim upravljanjem budžetom i izbegavajte velike rashode. Osećate se dobro, ali pazite na stres. Redovne vežbe i opuštanje mogu vam pomoći da se osećate još bolje, predlaže vikend horoskop.

Vodolija


Ovaj vikend vam može doneti uzbuđenje i nova iskustva u ljubavi. Ako ste u vezi, razmislite o nekom zajedničkom projektu ili avanturi. Ako ste slobodni, sad je vreme za nova poznanstva. Komunikacija s porodicom može vam biti važna. Pokušajte da pronađete zajednički jezik i radite na jačanju odnosa, kaže vikend horoskop. Savršen trenutak za druženje s prijateljima ili učlanjenje u neki društveni klub. Uživajte u društvenim aktivnostima koje vam donose radost. Pazite na troškove i budite pažljivi u vezi s finansijskim odlukama. Planirajte unapred kako biste izbegli nesigurnost. Osećate se energično, ali obratite pažnju na mentalno zdravlje. Uključivanje u aktivnosti koje vas ispunjavaju pomoći će vam da se osećate bolje. 

Ribe


Vikend horoskop za period od 2. do 4. avgusta 2024. kaže da emocionalna povezanost s partnerom može biti duboka i lepa. Ako ste u vezi, potrudite se da provedete kvalitetno vreme zajedno. Ako ste slobodni, mogućnost za novu romansu je velika. Fokusirajte se na izgradnju harmoničnih odnosa s porodicom. Pokušajte da budete podrška svojim bližnjim. Uživajte u aktivnostima koje vam donose mir i opuštanje. Provedite vreme u prirodi ili se posvetite nekom hobiju. Budite pažljivi s troškovima. Planirajte svoje finansije kako biste izbegli stres. Osećate se intenzivno emotivno, pa je važno da pronađete ravnotežu. Opuštajuće aktivnosti poput meditacije ili plivanja mogu vam pomoći da se osećate bolje.  

Sensa 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas