Oglas
· · Komentari: 0

POVEDITE RAČUNA O JETRI Astro savet za sredu 19. jun: Mesec je u Strelcu, iskoristite priliku da zaradite, ili otputujete

KADA Mesec, jednom u 28 dana, uđe u otvoren, topao, srdačan, iskren i prijateljski nastrojen znak Strelca, raspoloženje se odmah popravlja, optimizam raste, želja za druženje, putovanjima, ali i avanturama sve je veća, što najviše osećaju vatreni znaci (Ovnovi, Lavovi i naravno Strelci), ali i vazdušni (Blizanci, Vage i Vodolije).

1718780180_shutterstock_2256901549--3-.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Jer, osnovna, duševna, potreba Meseca u Strelcu je sloboda, što najbolje shvataju oni koji imaju ovu poziciju Meseca u ličnom horoskopu.

Ovog meseca, Mesec u devetom zodijačkom znaku obrazuje harmoničan aspekt (trigon) sa planetom mašte i obmana, Neptunom, vladaocem Riba i Strelaca, kao i neharmoničan aspekt (opoziciju) sa Jupiterom, planetom blagostanja, putovanja i obrazovanja, koji takođe upravlja Strelcima i Ribama. Pošto je Jupiter egzaltiran u Raku, i predstavnici ovog znaka će se uputiti prema dalekim, egzotičnim predelima, u prekookeanskim zemljama, tim pre što Sunce, Merkur i Venere prelaze preko njihove astrološke kuće ličnosti.

Ove pozicije planeta podstiču na putovanja, što ne čudi kada se zna koje je godišnje doba, a posebno pružaju mogćnost upoznavanja zemalja koje odavno želite da posetite, a do sada niste imali mogućnosti.

Pošto Mesec pravi i dobar aspekt (sekstil) sa Plutonom, planetom novca i moći, sada su finansijske mogućnosti nešto bolje, što naravno treva iskoristiti, bilo da se radi o zarađenom ili novcu u vidu poklona, sponzorstva i slično.

Na zdravstvenom planu, osetljiva je jetra, pa bi trebalo povesti računa o načinu ishrane i izbegavati alkohol. Mogući su i problemi sa išijasom, zbog fizičke nepripremljenosti za veće napore koje iziskuju plivanje, ronjenje, duže šetnje...

Novosti 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas