Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 13. JUL: Blizanci da se klone rasprave sa šefovima, Škorpiju očekuje kriza u ljubavi, Vodolija da pazi na novac

SAZNAJTE šta vam donosi prva Mesečeva četvrt u Vagi, koja se formira jednom godišnje, ali uvek pravi različite aspekte sa tranzitnim planetama, šta vas u subotu 13. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

1720854948_d76e9087c153006021679cb7995295a0d3c578a2.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)
Prva Mesečeva četvrt u Vagi, u koji pada vaša kuća partnerskih odnosa, donosi vam novac preko javnih delatnosti, umetničkih projekata, advokature, diplomatije, mode, dizajna.Napet aspekt sa Saturnom opominje na hronične zdravstvene tegobe.

BIK (21. 4 - 21. 5)
Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt formira se u Vagi kojom upravlja vaš vladalac Venera, donoseći vam uspeh i novac preko zanimanja koja imaju veze sa medicinom, naročito alternativnom, uslužnim delatnostima, negom lepotom. Stomačne tegobe.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)
Prva Mesečeva četvrt, jednom godišnje u nađe se u vašoj petoj astrološkoj kući, a ove godine stavlja akcenat na ljubavne veze, komunikaciju sa decom, kao i poslove koji imaju dodirne tačke sa umetnošću i sportom. Izbegavajte rasprave sa šefovima.

RAK (22. 6 - 22. 7)
Jednom godišnje, prva četvrt vašeg vladaoca Meseca, formira se u kući privatnog života, pa je dobar trenutak da pokrenete ili proširite porodičnu ili neki drugi vid samostalne delatnosti. Susret sa osobom koja dolazi sa dužeg puta.

LAV (23. 7 - 22. 8)
Prva Mesečeva četvrt u trećoj astrološkoj kući, jednom godišnje pada u znak Vage, donoseći vam uspeh preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju česta putovanja, dizajna, mode, medija, informacionih tehnologija.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)
Jednom godišnje, prva Mesečeva faza obrazuje se u vašoj astrološkoj kući novca ali i ljubavi, što može da vam donese ulazak u vezu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Zahlađenje odnosa sa dugogodišnjim partnerom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)
Prva Mesečeva četvrt, jednom godišnje nađe se u vašem znaku,a ove godine pravi sjajne aspekte koji mogu da vam donesu napredovanje u karijeri, podršku nadređenih i nove projekte sa strancima. Zavdržavanje vode u organizmu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)
Jednom godišnje, prva Mesečeva faza obrazuje se u vašoj 12. astrološkoj kući, a ove godine donosi vam dogovor koji će vam omogućiti dodatni izvor prihoda. Kriza u odnosu sa ljubavnim partnerom. Slobodni mogu da se zaljube u zauzetu osobu.

STRELAC (23.11 - 21. 12)
Prva Mesečeva četvrt u Vagi, znaku koji zahvata vašu kuću neočekivanih okolnosti, donosi vam šansu da započenete ispaltiv poslovni projekat preko prijatelja ili članstva u velikoj organizaciji. Zategnuti odnosi u domu i porodici.

JARAC (22. 12 - 20. 1)
Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt formira se u vašoj astrološkoj kući karijere, što će povoljno uticati na mogućnost unapređenja, kao i na uvećanje vaših prihoda. Napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, upozorava na oprez sa dokumentima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)
Prva Mesečeva četvrt u Vagi, znaku u koji pada vaša deveta astrološka kuća, donosi vam isplativ posao preko kontakata sa strancima, putovanja, obrazovanja, pravnih sporova. Ipak, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske poteze.

 
RIBE (20. 2 - 20. 3)
U vreme prve Mesečeve četvrti u osmoj astrološkoj kući, možete da očekujete lepu zaradu, zahvaljujući podršci emotivnog partnera, sponzorstvu, kreditu, pozajkmici, ulaganju u vaše ideje i zanje. Oprez u poslovima sa nekretninama.

Novosti 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas