Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za petak 30. avgust 2024. godine: Device očekuje rasprava sa kolegama, a Lavove flert sa zauzetom osobom

Saznajte šta vam donosi ulazak Meseca u znak Lava, šta vas u petak 30. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

1725000547_Foto-Shutterstock-horoskop-danasnji.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u Lavu naglašena je vaša potreba za kreativnim izražavanjem u okviru poslovnog angažmana koji uključuje saradnju sa strancima. Opozicija sa vašim vladaocem Plutonom čini vas preduzimljivijim ali budite oprezni sa finansijama.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sekstil između Meseca u Lavu i vašeg vladaoca Venere u kući posla, podstiče vašu ambiciju kada je reč o novim izvorima zarade. Voljena osoba očekuje da prihvatite njeno mišljenje u vezi sa odlukom koja bi trebalo da bude zajednička.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec, simbol emocija, ulazi večeras u vašu treću kuću u kojoj se nalazi Merkur, planeta logike, čineći vas pomalo napetim. Opozicija sa retrogradnim Plutonom čini vas sklonim pogrešnim procenama kada je reč o poslovnim odlukama.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec uveče ulazi u Lava praveći napet aspekt sa retrogradnim Plutonom u kući finansija, pa se možete naći pred velikim poslovnim izazovom. Uspeh očekuje Rakove koji se bave turizmom, ugostiteljstvom, hotelijerstvom, nekretninama. 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec koji upravlja vašom intuicijom, ulazi u vaš znak u kome se već nalazi Merkur, vladalac posla pa budite pažljiviji prilikom donošenja odluka. Zbog pozicijae Jupitera, koji upravlja ljubavnim životom, može da vam se udvara zauzeta osoba.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec, simbol inspiracije, ulazi u Lava i ide prama vašem vladaocu Merkura, što vas podstiče na maštanje o nečemu što želite da ostvarite. Mesec pravi i opoziciju sa Plutonom, zbog čega je moguća rasprava sa saradnicima i kolegama.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa strastvenim Mesecom u kući planova i društvenog života, gde se nalazi i Merkur, planeta biznisa, fokusirani ste na dogovore i saradnju sa osobama koje su preko posla prisutne u javnosti. Flert sa mlađom osobom na večernjem skupu.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Merkur u kući karijere u koju večeras ulazi i Mesec, simbol mašte i trgovine, pogoduje umetnicima i sportistima, dok aspekt sa Uranom može doneti povoljan ishod sudskog procesa ili nekog oblika saradnje sa strancima. Rak misli na vas.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec večeras ulazi u devetu kuću u kojoj se već nalazi Merkur, donoseći vam mogućnost zarade preko poslova sa strancima. Aspekti sa vašim suvladaocem Neptunom odgovara vam ako ste privatnik, bavite se turizmom, osiguranjem.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec večeras ulazi u vašu osmu kuću strasti, novca i konkurencije, stavljajući akcenat na finansije, konkurenciju i posesivnost voljene osobe. Opozicija sa retrogradnim Plutonom u drugoj kući, donosi vam dogovor o isplativom poslu.

 Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Meseca u vatrenog Lava, koji pravi izazovan aspekt sa Plutonom u vašem znaku, donosi vam susret sa osobom na položaju. Mada ste spremni da prihvatite rizičnu poslovnu ponudu, ne žurite sa potpisivanjem ugovora.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec večeras ulazi u ambicioznog, vatrenog Lava, i obrazuje trigon sa vašim vladaocem Neptunom donoseći vam više angažovanja na poslu. Pozicija Saturna u vašem znaku podstiče vas na razmišljanje o osobi s kojom ste nekada bili bliski.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas