Oglas
· · Komentari: 0

DANAS NE STUPAJTE U BRAK: Astro savet za subotu 7. septembar

VENERA, planeta ljubavi i novca, u Vagi, znaku braka, 7. septembra, ulazi u trigon sa Jupiterom u komunikativnim Blizancima, koji se dešava jednom u 12 godina.

1725697667_b5c2317ba0e159ffecb1602a206b1c97835a1af3.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Zato će mnogi do 20. septembra, poželeti da uplove u bračne vode i mogu dobiti bračnu ili ponudu za život pod zajedničkim krovom.

Ipak, bolje bi bilo da tako značajnu odluku odlože za iduću godinu, kada će Jupiter, ući u Raka, znak svoje egzaltacije u kome je izuzetno jak. To je prvi razlog.

Drugi razlog je taj što Jupiter sada prelazi preko znaka u kome je njegov uticaj oslabljen, Blizance (gde ostaje do juna 2025. godine) i pravi kvadrat sa retrogradnim Saturnom u Ribama. Ovaj naporan aspekt otežava razne životne situacije, pa i ulazak u brak ili zajednički život.

Treći razlog je što će 18. septembra biti delimično pomračenje Meseca, simbola emocija, kada se ne preporučuje donošenje važnih životnih odluka, pa ni ulaska u bračne vode.

Novosti

Bonus video: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas