Oglas
· · Komentari: 0

3 horoskopska znaka biće na vrhuncu sreće 21. oktobra 2024

Da li prihvatate radost u svoj život? Trigon Sunca s Mesecom donosi vrhunac sreće za 3 horoskopska znaka 21. oktobra 2024.

1729498240_d4148ea9c4987892b2a458a7e65d3cad11ee04cf.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Horoskop predviđa da će sreća dostići vrhunac za 3 horoskopska znaka tokom trigona Sunca u odnosu na Mesec 21. oktobra 2024. Svi koji su radili na sebi sada će videti rezultate - pozitivna osećanja.

Ovaj tranzit nam omogućava da vratimo ideju da smo lepi i dobri, te da ne stojimo na putu sopstvenom napretku. Ponedeljak donosi radost onome ko pronađe mir i ko može da ga prihvati.

Škorpija


Možda ćete se već ovog ponedeljka probuditi osećajući moć Sunčevog trigona s Mesecom, jer vas ovakav tranzit dočekuje sa osmehom. To vam se dešava od trenutka kada ustanete i traje ceo dan. Osećate se srećno, ali ima više od toga - prihvatate to. Sreća radi za vas. Iako to može izgledati očigledno, nije uvek tako, posebno kada ste u pitanju vi. Videli ste svoje uspone i padove i pokazali duboku sumnju da je veika sreća dostižna. Ipak, u ponedeljak se oseaćte radosno i zadovoljno. Sunce u trigonu sa Mesecom donosi vam lep dan, a u vašem umu to je samo početak.

Strelac


Uvek ste srećni u ovo doba godine. Vaše je godišnje doba, vi se osećate srećno, a veliki deo te sreće je zbog prisustva tranzitnog Sunca u trigonu s Mesecom. Iako ste obično prilično raspoloženi za stvari kao što je budućnost, postoji samo nešto sjajno u vezi sa ovim konkretnim danom, pa ćete ovog ponedeljka osećati više nade u vezi sa životom i budućnošću nego ikada. Nešto posebno je u vazduhu. Možda ćete primetiti da praktično nemate sumnje u sebi ovoga dana - ono što radite stvara okruženje za sreću, poverenje i sigurnost.

Jarac


Dok se drugi oko vas možda neće osećati baš kao vi, videćete da niko ne sumnja u vaša osećanja radosti i zadovoljstva. Navikli ste da u vas sumnjaju i podsmevaju vam se samo zato što volite da date do znanja da se osećate dobro, ali ljubomora drugih ne utiče na vas. Zbog Sunčevog trigona s Mesecom uzdigli ste se iznad sumnje, krivice, pohvale ili ega. I dobro se osećate. U vama se dešava nešto veoma uzbudljivo i ne može a da ne izađe napolje. Vi ste živi primer srećne osobe, drugi to primećuju i na njih utiče na pravi način.

Sensa 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas