Oglas
· · Komentari: 0

2 HOROSKOPSKA ZNAKA IMAJU SREĆE 6. AVGUSTA 2024: Zvezde i sudbina su na njihovoj strani

Kad dođu teški dani važno je znati da su zvezde i sudbina na vašoj strani. Koja 2 horoskopska znaka imaju sreće 6. avgusta 2024?

1722939465_7268dc7d15d0de07ad9255ff1889a4c9274925df.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Horoskop predviđa da će 6. avgusta 2 horoskopska znak imati neviđenu sreću. U teškim vremenima posebno je teško bez sreće, pa je važno znati da su zvezde i sudbina na vašoj strani.

Rak

Danas ćete moći da ostvarite bilo koji cilj koji stec sebi postavili u svim oblastima života i aktivnosti - počev od profesionalne sfere do ličnih odnosa, a kućni poslovi neće biti izuzetak. Glavna stvar za predstavnike znaka jeste da upamte da čak ni najplemenitiji cilj ne opravdava uvek i nepoštene načine da se postigne. Ako samo na ovaj način možete postići svoj cilj, bolje je da odustanete. Takođe, danas će u vaš život stići osba koju ste oduvek čekali i sa kojomćete želetei da stvorite porodicu
 

Strelac

Tek ste nedavno otkrili da ste magnet za novac. Iako bi to moglo da zagolica vaše srce, realnost je da niste uvek mislili o sebi kao o nekom srećkovću kome život može da donese gomilu nagrada. Ipak, svi vši talenti i kvaliteti dolaze a naplatu. Ova 6. avgust je veliki dan za vas, a tranzit Meseca u konjukciji s Merkurom otvoriće vam neslućene mogućnosti kada je reč o novcu. Ali ne samo to, dnas će vas jednostavno na svim semaforima čekati zeleno svetlo. Otvorite oči i prihvatite sve poklone.

(RT)

 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas