Oglas
· · Komentari: 0

2 horoskopska znaka će danas imati ogromnu sreću: Konačno će udahnuti punim plućima i sve će se otvoriti

Kad dođu teški dani, važno je znati da su zvezde i sudbina na vašoj strani. Koja 2 horoskopska znaka imaju sreće 7. avgusta 2024?

1723024726_c0ce60a96f707470d4fea07b1659f60cdd0bf698.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Horoskop predviđa da će 7. avgusta 2 horoskopska znaka imati neverovatnu sreću. U teškim vremenima važno je znati da su zvezde na vašoj strani. Okolnosti se na nebu stalno menjaju, a 7. avgusta 2024. Sunce čini harmoničan aspekt sa Jupiterom, pa će dan biti produktivan i pružiti mogućnosti za uspeh u svim sferama života. Takođe, ovaj 7. avgust daje do znanja da će 2 znaka konačno osetiti olakšanje i sreću. Ove srede osetiće se kao delić kosmosa. Kako predviđa mesečni horoskop za avgust, biće ovo jedan neobičan period.

Ovan

Bilo je pitanje vremena i konačno je i za vas sviće sunčan letnji dan. Svim vašim tugama i bolovima došao je kraj. U sredu ćete se poslednji put videti sa projektom koji vas je mučio. Danas će vam se otvoriti put da krenete dalje. Na sim mestma kuda se budete kretali otvaraće se ulice, raskrsnice, semafori će biti zeleni... Danas ćete u javnot izaći sa svojom novom aurom koja će blistati. Koža će vam biti lepa, bićete tip-top. Do kraja dana zvaće vas simpatija ili ljubav vašeg života... U porodici danas neće biti napetosti. Navikli ste na nesreću, a danas ćete morati da se naviknete na sreću.

Jarac

Borba se danas završava jer vi to tako želite. Jednostavno je, a vi ćete danas stići do mesta u svom životu gde zaista osećate da je najbolje došlo, da od danas možete da birate svoje bitke. I vaša ljubav dobiće agoveštaj da je došlo vreme za vas dvoje, a on će vam predložiti da bude zauvek? Sve će vam danas donositi radost. Znate šta je radost i osećate da je u ovom trenutku u vašem životu to zaista izbor. Vi birate da budete srećni, a jedini način na koji će biti autentičan jeste da se svesno i pametno borite do kraja.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas