Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МИРОСЛАВ ИЛИЋ КУПИО ГРОБНО МЕСТО: "Свака част Алеји, али ја увек бирам Мрчајевце"

Мирослав Илић је оградио парцелу на гробљу у свом родном селу

1715337296_Foto-Ataiamges.rs-Miroslav-Ilic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Славни певач Мирослав Илић открио је да је заједно са супругом Горданом купио гробно место у свом родном селу.

- Са супругом сам већ у Мрчајевцима на гробљу оградио парцелу, неки људи имају проблем да о овоме причају, ја немам. Близу гробова мајке и оца сам оставио место. Било је битно да буде у Мрчајевцима, где ћу. Свака част Алејама заслужних грађана и свим осталим, али увек бирам Мрчајевце - рекао је Мирослав.

Иначе, он није једини који је ово урадио. Пре њега су гробна места купили и певачица Злата Петровић, као и музичар, продуцент и домаћин емисије "Никад није касно" Жика Јакшић.

- Ја сам купио место за своје вечно коначиште и већ је уређено и усељиво је одмах. Ја сам то купио на време, да се не свађају где ће да ме сахране и како то већ уме да буде, него сам себи лепо направио да имам поглед, да имам мир, да уживам. Ја сам ти, друг мој, обезбедио себи место да имам где да живим кад умрем! И хоћу да кажем да немам никакав страх од смрти. У својој глави сам доспео толико далеко, ископао сам сам себе толико да немам уопште проблем да причам о томе - рекао је једном приликом Жика за Свет.

Злата сматра да сваки одговоран човек то треба да уради.

- Та прича о куповини гробног места је заправо кренула од мене. Свака одговорна особа која себи купи кућу и направи дом, треба да обезбеди и гробно место. Можда је то сада постало помодарство, али баш ме брига - изјавила је тада Злата.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas