Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈЕЛОВНИК ДАНИЈЕЛЕ ДИМИТРОВСКЕ: На овај начин одржава витку линију - ДОРУЧКУЈЕ ОВУ ЈЕДНОСТАВНУ НАМИРНИЦУ, а вечеру никада не прескаче

Данијела Димитровска важи за једну од најзгоднијих дама на домаћој јавној сцени

1716199425_a64123152b72c4c5627e78784cbe737c01706ced.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Данијела Димитровска, топ модел, а од недавно и водитељка, годинама уназад важи за једну од најзгоднијих дама на нашој јавној сцени.

Недавно је прославила 37. рођендан, а многи сматрају да јој године само иду у прилог. Што је старија, све је лепша и згоднија.

Осим тога, Данијела Димитровска је и мајка десетогодишњег Матије, ког је добила у браку са Огњеном Амиџићем.

Имајући у виду све то, не чуди што лепу манекенку на друштвеним мрежама свакодневно “бомбардују” једним те истим питањем – шта једеш па тако добро изгледаш. Како не би одговарала свима појединачно, Данијела Димитровска је снимила видео у којем је открила како изгледа њен јеловник.

- Јутро започињем водом са лимуном и суплементацијом, узимам пробиотик намењен женама који чува репродуктивно здравље и бустује организам. Затим прелазим на доручак. Омиљени ми је палента са сиром и киселим млеком.

- За ручак најрадије једем тортиљу са туњевином, поврћем и сиром - истакла је.

За разлику од многих дама које воде рачуна о линији, Данијела Димитровска вечеру не избегава.

- Увече поједем потаж од бундеве и салату са поврћем, авокадом и сланиницом – открила је манекенка која је висока 178 цм и перфектно грађена.

Нема сумње да су за њену фантастичну форму заслужни и редовни одласци у теретану, али и то што се на јеловнику не налазе слаткиши.

- Уколико сам додатно гладна између оброка убацим и неку ужину, воће или орашасте плодове – закључила је Данијела Димитровска.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas