· · Komentari: 0
POBEDNIK

Tom Henks pobedio virus

Tom Henks i njegova supruga konačno su se vratili kući iz Australije, nakon dvonedeljnog karantina.

tom-hanks.jpg

Jedna od najvećih holivudskih zvezda, glumac Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson tokom boravka u Australiji saznali su da su pozitivni na korona virus, zbog kojeg su jedan period proveli u bolnici i potpunoj izolaciji.

Pročitajte još: SIN PLAĆENOG UBICE: Otac holivudskog glumca je osuđen na dve doživotne kazne

Iako borba nije bila ni malo laka, Tom Henks nakon više od dve nedelje borbe sa opakim virusom, konačno se sa svojom suprugom vratio u Ameriku. Popularni glumac, putem društvene mreže Tviter obrati se svojim obožavaocima i otkrio kako teče oporavak nakon povratka.

"Ćao ljudi, kod kuće smo. Kao i svi ostali, nastavljamo sa mirovanjem i socijalnim distanciranjem. Hvala svima u Australiji koji su pazili na nas. Brinuli su se o nama i samo tako smo se vratili u Ameriku. Hvala svima na lepim željama od Rite i mene", napisao je glumac.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.