Oglas
· · Komentari: 0

MEGAN FOKS DRASTIČNO PROMENILA IZGLED: Glumica se ošišala na paž i ofarbala kosu u nesvakidašnju boju (FOTO)

Megan Foks se odlučila za jako hrabar potez

1712233425_Foto-Profimedia-Megan-Foks.jpg
Foto: Profimedia/ ©Lions Gate/Courtesy Everett Collection
Oglas

Megan Foks nije odolela najhot frizuri u 2024. godini. Glumica često eksperimentiše s frizurom i bojama kose, a nedugo nakon što je Vogue objavio najpopularniju frizuru ove godine, odlučila je da promeni imidž.

Nakon što se neko vreme u javnosti pojavljivala sa srednje dugom kosom ružičaste boje, Megan je sada objavila fotografije s dosta kraćom frizurom i tirkiznom bojom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

"Ulazim u svoju eru Jedija", napisala je uz niz selfija. Pratiocima se sviđa njena promena. "Idem s tvojom slikom kod frizera", "Tebi svaka frizura dobro stoji", "Kosa ti pristaje uz oči", "Sad i ja moram da ofarbam kosu", neki su od komentara.

Svi ove godine nose ovu frizuru

Vogue, najuticajniji modni časopis na svetu, nedavno je objavio najpopularniju frizuru u 2024. godini. Naziv te frizure je Nirvana i kažu da "izgleda seksi i na 20-godišnjakinjama i na 70-godišnjakinjama".

"Obožavamo ovu frizuru", kaže stilistkinja Marija Baras, koja objašnjava da su ovakve frizure srednje dužine uvel bile popularne. U njenom salonu Cheska klijenti to redovno traže. "Savršena je za one koji žele promenu, ali ne žele prekratko ošišati kosu", napominje.

Crvene tepihe ispunila su izdanja kratke kose do ramena ili ključne kosti, ali s opuštenim, kul i pomalo razbarušenim stilom. Među njima su Sidni Svini, Dženifer Aniston, Ema Stoun, Izabel Hupert, a sada i Megan Fox.

(Index)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas