Oglas
· · Komentari: 0

Kraljica Leticija pokazala kako se nosi "spvaćica haljina", a da izgleda elegantno i sa ukusom (FOTO)

Kraljica Leticija u haljini koja ne izlazi iz mode

1722247389_6e20da0426e32327060618af1eb180f776d38b66.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Španska kraljica Leticija oduševila je prošle nedelje izgledom pred otvaranje Olimpijskih igara u Parizu 2024. Sada je napravila još jedan veliki modni potez i nešto jednostavnijom, ali ne manje efektnom, haljinom privukla poglede na zatvaranju "Atlantida Majorka film festivala".

Leticija nosi svilenu haljinu midi dužine i metalik boje koja prati liniju tela. Haljine po uzoru na spavaćice su pre nekolik godina bile svuda, a vidimo da su i ove letnje sezone sve češći izbor dama širom sveta.

Foto: profimedia

Kraljica ovom modelu haljinine nije dodavala mnogo aksesoara, pa je ponela manju tašnu nijanse haljine i minđuše.

Sandale je takođe birala u nijansi haljine, a nosi one sa manjom i punom petom i dokazuje da mogu i te kako elegantno da izgledaju.

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas