Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Karleuša ovako nosi najnovije prolećne trendove: Pevačica u MOĆNOM ODELU (FOTO)

Jelena Karleuša diktira trendove za novu sezonu.

1645890494_db198f6bfc0450db7b54431cc3ee9d17ca0f0f3d.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Od početka godine do sada možemo da izdvojimo jedan trend koji se posebno istakao - odela. U raznim bojama, krojevima i stilovima. Mnoga su se našla na Nedelji mode u MIlanu, a jedno je i deo stila naše poznate pevačice.

Jelena Karleuša odabrala je baš jedan ovakav trend za najnovji stajling. Ovog puta Jelena bira kožno, moćno odelo. Koračanje u jednoj ovakvoj kombinaciji iziskuje hrabrost, a ona je definitivno ima.

Pročitajte još: Kim Kardašijan na NEDELJI MODE U MILANU: Pojvila se u trendu koji je osvojio dizajnere (FOTO)

NJeno odelo sastoji se od širokih pantalona, koje su sada definitivno nezamenljiv odevni predmet, i sakoa šireg kroja. Izgled je upotpunila crnim šeširom dok joj se na licu nalaze naočare iste boje.

Slični modeli definitivno će obeležiti prolećnu sezonu, sudeći prema Jeleninom izboru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas