Oglas
· · Komentari: 0

Poznata kuvarica otkrila koja boja je najbolja za kuhinju: Savetuje da belu izbegavate

Kada je reč o bojama u kući, trebalo bi da ih pažljivo birate

1723552685_shutterstock_2475690127.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Postoje bezbrojne inspirativne fotografije na internetu, profesionalni saveti i beskrajni izložbeni saloni kuhinja, ali čak i oni su pod uticajem trendova ili se drže starih, klasičnih formula. A ona koja se decenijama drži na vrhu je kuhinja bele boje, koja važi za klasik, ali Marta Stjuart misli drugačije.

Naime, Marta Stjuart je nedavno otkrila svoju preporuku za savršenu boju za kuhinju, koja je trenutno u trendu.

Poznata kuvarica je nedavno u jednom intervjuu otkrila svoje mišljenje o najboljoj boji za kuhinje, a to je bedford gray (nijansa sive).

Ova boja je srednje topla siva s blagim bež i zelenim tonovima. Osim toga, ova nijansa je manje hladna od mnogih klasičnih sivih tonova i izvrsno se slaže s raznim smeđim i drvenim tonovima.

- Ormari su napravljeni od sivih okvira. Svi ugradni ormari su iste boje, a vrata ormara i ladice izrađeni su od lepo oblikovanog javora, rekla je Marta o svojoj kuhinji.

(Blic žena)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas