· · Komentari: 0
KUĆA

Komad nameštaja koji odaje vaš stil: Ovakvu fotelju MORATE da imate u domu

Ako ih je previše na jednom mestu mogu da deluju hladno, ali, ukoliko se odlučite za samo jednu metalnu stolicu, imaćete šik detalj u domu, ma gde da je stavite - u radni kutak, deo prostorije namenjen za čitanje, u spavaću sobu ili centralni deo dnevne u kojem provodite najviše vremena

Depositphotos_189600128_s-2019.jpg
Foto: Depozito

U zavisnosti od toga gde je stavite, bilo bi dobro da ovu "žičanu priču" povežete nekim slično urađenim detaljem, na primer korpom kraj radnog stola ili isprepletanim stočićem za kafu čija unutrašnjost može da posluži za odlaganje jastučića.

Pročitajte još: Kako da naterate decu da sklanjaju za sobom? Uz pomoć OVIH TRIKOVA rešićete se nereda, a soba će biti PREUREĐENA

Kada su detalji suvišni?

Masivne stolice od metala ili nešto lakše sačinjene od isprepletanih čeličnih žica, zahtevaju dodatnu "opremu" kako bi bile udobne, bilo da je reč o jastucima ili omiljenom ćebencetu.

Nije važan stil, već da vam se dopada Foto: Depozitfoto

Međutim, opredelite li se za znatno skuplji model, na kom su rukohvat i postolje metalni, a sedalni i deo naslona izrađeni od kože, svaki dodatak je suvišan. Ovakva stolica ne samo da je udobna, već može da postane "lična karta" vašeg stana, komad nameštaja koji odaje vaš stil kada je reč o uređenju enterijera. Isto važi za model na kom su iskombinovani metal i ratan.

Pročitajte još: NE BACAJTE GAJBICE: Pet načina da se dobije NOV nameštaj, a ništa ne košta

Gde birati stroge linije?

Atraktivno izgleda i stolica izrađena po uzoru na trpezarijske, strogih linija i bez rukohvata, ali koju posebnom čini zlatni sjaj metala. Možda vam je prva pomisao da joj kraj kreveta u spavaćoj sobi nikako nije mesto, ali pokušajte da odstupite od onoga što se podrazumeva i uživajte u eleganciji "pridošlice" u domu.

Fotelja je korisna i u spavaćoj sobi.

Još ako u neposrednoj blizini imate poneki detalj takođe zlatnog sjaja, recimo ram za fotografiju ili vazu, vaša stolica neće biti usamljeno ostrvo koje se tek tako tu našlo, nego drag gost za kog je odavno čuvano upravo to mesto.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.