Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Mesto idealnih ukusa

Vreme ručka je tradicionalno vreme kada se porodica okuplja. Iako važi pravilo da je kuhinja srce svakog doma, trpezarija je mesto gde se probaju sve te đakonije i uživa sa prijateljima kad god je to moguće

1675936355_00-Naslovna.jpg
Foto: Forma Ideale
Oglas

Upravo iz tog razloga, mnogima je i omiljeno mesto u domu. Prostrana trpezarija savršenih dimenzija pruža komfor koji svakako znači, ali i male kvadrature mogu biti zabavan izazov za postavku i uređenje enterijera. Kada je reč o prostranijim trpezarijama, one ostavljaju mesta i za mnoga druga dizajnerska rešenja.

Trpezarijski sto M327 možete kombinovati sa trpezarijskim stolicama S573 i S627 u bež štofu, a postavku u samom centralnom delu učinite zanimljivom tako što ćete umesto klasičnog dodavanja još par stolica dodati trpezarijsku klupu u istoj boji štofa. Na taj način od različitih komada nameštaja istih dezena i obrada dobijete jedinstveni kutak za uživanje sa najdražima.

Foto: Forma Ideale

Pored ovih standardnih komada nameštaja, u većim trpezarijskim prostorima obično ostaje dosta dodatnog mesta i za interesantne, ali pre svega funkcionalne, komade nameštaja za odlaganje. Uz kombinaciju komada iz kolekcije KORA u beloj boji – ugaone vitrine, ugaone komode, standardne komode ili otvorene police, u zavisnosti od dostupnog prostora, dobija se jedna svedena celina savršeno uklopljenog trpezarijskog ambijenta.

Koncept otvorenog prostora u domu dobija na popularnosti poslednjih godina zbog svog besprekornog izgleda i prostranosti. Ovakvi rasporedi izgledaju lepše i uređenije za oko, a odsustvo pregradnih zidova pomaže u uštedi prostora, čineći da soba izgleda široko i bez nereda. U tom slučaju, jedno od rešenja može biti trpezarija u nastavku dnevnog boravka, kao i kombinacija sa nekim od sistema elemenata koji bi se savršeno uklopili uz odabir komada trpezarije u istom dekoru.

Foto: Forma Ideale

Kao glavne elemente možete odabrati trpezarijski sto OSCAR, u kombinaciji sa trpezarijskim stolicama DC-232, a vitrine ANDORA POP 2K1F i ANDORA 2K VS2 mogu biti sjajan dodatak, pritom su veoma funkcionalne i praktične za skladištenje. Otvorene police na elementima iz sistema mogu biti idealno mesto za omiljene knjige ili uspomene u vidu fotografija, dok su zatvoreni delovi idealno mesto koje uvek nedostaje za još neke stvari i sitnice. Ambijent će na najbolji način osvežiti i upotuniti udobna fotelja CUBA atraktivnog i modernog dizajna.

Još jedno moderno rešenje, koje je ujedno element koji odvaja kuhinju od ostatka prostorije, ali je i sam koristan u vidu mini trpezarije, jeste postavka barskog stola. Za veće prostorije može biti pomoćni element, dok je za manje idealno rešenje za brzi doručak ili kafu pre izlaska iz doma, a pritom štedi prostor.

Foto: Forma Ideale

Barski sto DS-6094-WT pored svoje standardne namene sadrži i dodatne police za odlaganje tanjira, čaša ili boca omiljenog pića. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da sa njim uklopite barsku stolicu BJ-007, a za ostatak ambijenta u vidu dnevnog boravka možete odabrati dvosed NICA u plavom štofu, uz klub sto BAYONNE koji ima dve police i veoma je funkcionalan.

Za koje god dizajnersko rešenje da se odlučite svakako će biti moderno i praktično, a vodite se time koliki prostor vam je na raspolaganju za trpezariju, kao i da se uklopi u ostatak ambijenta. Možete svakako kombinovati različite elemente, kako biste dobili vašu savršenu kombinaciju za trpezariju kakvu ste zamišljali.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas