Oglas
· · Komentari: 0

Feng šui saveti za putovanja: Provedite opušten i miran odmor

Feng šui može imati značajan uticaj na iskustvo putovanja, jer se fokusira na harmoniju i energiju prostora. Putovanje prema principima feng šuija podrazumeva biranje destinacija koje emituju pozitivnu energiju i balans između prirodnog okruženja i urbanog života.

1720781217_shutterstock_2379711769.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Važno je odabrati smeštaj koji ima dobru energetsku strukturu, sa prostorijama koje su dobro organizovane i čiste. Putovanje može biti prilika za ispunjenje feng šui principa balansa pet elemenata - vatre, zemlje, metala, vode i drveta, kroz raznolike pejzaže, arhitektonski dizajn i lokalnu kulturu.

Takođe, planiranje puta prema feng šuiju uključuje pažljiv odabir puta, prevoza i aktivnosti koje podstiču harmoničan protok energije, kao i oslobađanje od negativnosti. Putovanje po feng šui principima može doprineti osećaju unutrašnjeg mira, inspiracije i sveukupnog blagostanja tokom putovanja i nakon njega.

Donesite mali deo kuće u svoju hotelsku sobu

Da biste bolje spavali u svojoj hotelskoj sobi, donesite sitnice iz vaše kuće. Ponesite sveće, tamjan ili (ako prostor dozvoljava) svoj jastuk. Elementi iz vaše kuće će učiniti da se osećate prijatno kao kod kuće, pogotovo ako planirate dug put.

Pažljivo birajte hotelsku sobu

Ako je moguće, unapred pogledajte hotel kako biste bili sigurni da je krevet u dobroj poziciji i da u sobi pozitivna energija može slobodno da protiče. Internet vam danas omogućava da pogledate sobu u kojoj ćete provesti vreme tokom dana odmora. Takođe procenite zgradu za dobru či energiju, uključujući i susedstvo.

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas