Oglas
· · Komentari: 0

ČUDOTVORNA SMESA ZA ČIŠĆENJE: Potrebna su samo tri sastojka i CELA KUĆA ĆE BLISTATI (VIDEO)

Nema sumnje da je sređivanje životnog prostora mnogima omraženo i da to jednostavno smatraju oduzimanjem dragocenog vremena.

1708166310_shutterstock_1943077864.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kako biste brže završili posao, potrebno je samo da imate "pravog saveznika", a ova univerzalna pasta je upravo to.

Umesto da kupujete razne proizvode, najvažnije delove vašeg doma možete očistiti sa jednom, prirodnom smesom.

@mama_mila_ This DIY cleaning paste will change the way you clean your home 🙌 it can be used on so manu surfaces - like your oven, stovetop, bathroom surfaces, to remove clothing stains and even in your sink! Will you try out this simple mix? #cleaninghacks #cleanhome #cleaningtips #tipsandtricks #mamamilastips ♬ Sunshine - WIRA

Sve što je potrebno jeste da pomešate šolju sode bikarbone, jednu trećinu šolje deterdženta za sudove i jednu kafenu kašičicu vode. Od sjedinjenih sastojaka dobićete smesu koju možete koristiti za ribanje rerne, šporeta, lavaboa, pa čak i u kupatilu za sređivanje kade ili tuš kabine.

U svakom slučaju, višak paste možete da sačuvate i iskoristite za neki drugi put. 

(Informer)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas