Oglas
· · Komentari: 0

Vera Vang otkriva najveću grešku koju mlade prave kada biraju venčanicu: Ovo su saveti najpoznatije dizajnerke venčanica na svetu

Prema mišljenju Vere Vang većina nevesta pravi istu grešku

1721640707_shutterstock_2417987871.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Vera Vang (74) je jedan od najpoznatijih dizajnera venčanica na svetu. Više od tri decenije je u modi koja se najpre odnosi na kreiranje venčanica za neveste, pa uz veliko iskustvo objašnjava na šta treba da se obrati pažnja prilikom biranja "te posebne haljine", kako biste izgbegli greške.

- Najveća greška je što se ne osećate udobno u haljini. I pod tim, ne mislim samo na pristajanje. Osećaj mi je veoma važan u odeći, verovatno zato što sam žena koja dizajnira za druge žene, i doživljavam odeću. Muškarci donose apstraktn, ali mislim da žene dizajneri donose određeni osećaj stvarnosti i mislim da je zaista važno ne samo fizički, već i psihički - počinje Vera za Pipl i nastavlja:

- Mislim da ne bi trebalo da pokušavaš da transformišeš ono što si na dan venčanja. Uvek sam govorila da si ono što jesi, da si individua, da imaš svoj osećaj za stil. I uvek ohrabrujem ljude da to zaista prate, slušaju svoj glas, a ponekad i ne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Buduće mlade se obično pitaju da nositi veo ili ne, a evo šta na to kaže Vera Vang.

- Počela sam da stavljam veo samo na češljeve jer bi mogao da se zalepi za kosu i izgledao bi mnogo modernije, a fokusirao bi se na lice i haljinu mlade.

Kada je reč o bidermajeru, Vera objašnjava kako bi on trebalo da izgleda u odnosu na venčanicu koju birate:

- Mislim da kada je haljina ukrašenija, verovatno bi ono što držite trebalo da bude minimalnije. U slučaju da je haljina minimalnija, možete sebi priuštiti nešto složenije od cveća. A ovo su stvari za koje mislim da izmiču nevestama kada idu u kupovinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas