Oglas
· · Komentari: 0

TRIK ZA NEGU LICA: Sve što vam je potrebno je jedna namirnica koja košta samo 50 dinara

Nega lica u kućnim uslovima nekada najviše prija, kako zbog uštede, tako i zbog vremena, evo jednog trika koji će vam dobro doći

1722348362_shutterstock_2383078255.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Sjajna i zategnuta koža san je svake žene. Zarad jedrog i lepog izgleda pripadnice lepšeg pola daju velike sume novca, kako na tretmane, tako i na kreme.

Dobra vest je da nega lica ne mora uvek da bude skupa, već svež i negovan izgled možete postići brzo i lako, a sastojak svako od nas ima u frižideru.

Namirnica koju možete da iskoristite u svojoj beauty rutini je krastavac, a evo na koji način najefikasnije deluje.

Krastavac podelite na dva dela, zaledite ga preko noći, pa će vam ujutru za razbuđivanje prijati više nego šoljica kafe.

Započnite masažu lica krastavcem koja će poboljšati cirkulaciju i doprineti svežem izgledu. Smanjuje jutarnju nadutost, izražene pore, crvenilo i podočnjake.

Obraze masirate od unutra ka spolja, ne trljate napred-nazad. Predeo oko očiju masirajte od nosa prema ušima - tu je najtanja koža, stoga pažljivo, može se javiti crvenilo, ali će brzo proći.

Zaleđeni krastavac možete staviti i na kapke, koliko možete da izdržite, budući da zbog hladnoće u prvi mah može da bude neprijatno.

Na kraju utrljajte ostatke, a nakon par minuta možete naneti uobičajenu hidratantnu kremu.

Ovo je jedan od omiljenih beauty trikova za negu lica, posebno zbog činjenice da je pristupačan svačijem budžetu i da su rezultati odmah vidljivi.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas