Oglas
· · Komentari: 0
KOZMETIKA

Ništa se ne može postići "PREKO NOĆI": Kada su vidljivi PRVI REZULTATI kozmetičkih proizvoda?

Kako biste bili sigurni da vam neki kozmetički proizvod odgovara i da daje rezultate, potrebno je da prođe određeno vreme.

1642236383_woman-g9d0523f33_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

U velikoj želji za brzim, ali besprekornim izgledom kože lica, dešava se da je opteretimo brojnim proizvodima za negu, što je često greška. 

Tokom takvog procesa želimo rezultate odmah, i ne dozvoljavamo koži da "odradi svoje" kako bismo na kraju mogli da dobijemo pravu povratnu informaciju u kvalitet proizvoda.

Pročitajte još: Izbrisao vam se datum sa pudera, bronzera ili senke? Saznajte da li je ŠMINKI istekao ROK TRAJANJA uz pomoć ovih saveta

Nestrpljenje u nezi je najveći neprijatelj, jer od proizvoda koje koristimo očekujemo da preko noći naprave pravo čudo na licu, što nije moguće.

Kako bismo bili sigurni da li neki proizvod odgovara našoj koži lica, potrebno je da prođe neko vreme, a najnovija istraživanja su pokazala i tačan broj dana koji je koži neophodan da prihvati određeni proizvod.

Prema istraživanjima, 28 dana je sasvim dovoljan period za testiranje nekog proizvoda i dobijanje kompletnog uvida u to da li taj proizvod odgovara našem licu.

Takođe, nikako ne smete smetnuti s uma da je u ovom periodu i te kako važan kontinuitet kao i doslednost jednom proizvodu, osim ako ne osetite ili primetite pogoršanje na licu u vidu peckanja, crvenila, izbijanja bubuljica ili nekih drugih nepravilnosti.

Tada treba da prekinete sa korišćenjem tog proizvoda, jer vam on očigledno ne odgovara.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas