Oglas
· · Komentari: 0

Moda Vimbldona 2024: Šta nose poznate dame ove godine? (FOTO)

Jedan od najprestižnijih i najstarijih teniskih turnira na svetu je u poslednjih nekoliko dana zaokupio sve ljubitelje "belog sporta", a i sporta uopšte.

1720695685_MixCollage-11-Jul-2024-12-59-PM-9700.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Vimbldon je kao i svake godine okupio brojne poznate ličnosti, te su pored mečeva u fokusu i oni koji ih prate sa tribina.

Samo takmičenje nema propisani kodeks oblačenja za gledaoce (iako je za igrače on vrlo strog), ali kao da postoji niz nepisanih pravila. Tako se svi trude da budu u bež nijansama i pokažu se u najboljem svetlu.

Sijena Miler

Glumica je donela dašak romantike. Obukla je beli komplet od plisirane suknje i košulje sa crnim tufnicama, koju prate bež manžetne. Kosu je delimično pokupila šnalom dok je šiške pustila da joj uokviruju lice.

Foto: profimedia

Princeza Beatris

U kraljevskoj loži ove godine još uvek nismo videli Kejt Midlton, a tu je bila princeza Beatris, unuka pokojne kraljice Elizabete II i ćerka princa Endrua. Nosila je ženstvenu haljinu A kroja i cvetnog dezena koja se vezuje oko struka. Sa njom je bio njen suprug u braon odelu.

Foto: profimedia

Marija Šarapova

Nekadašnja ruska teniserka Marija Šarapova smatra se jednom od najlepših sportistkinja i to dokazuje sa svakim novim pojavljivanjem. Ona je je meč na Vimbldonu pratila u neobičnom braon odelu. Nosi sako naglašenih ramena koji se vezuje u struku, dok su joj pantalone šire i kraće, što je još uvek veliki trend.

Salma Hajek

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas