Oglas
· · Komentari: 0

Kako nam frizura "menja" oblik lica? Nađite pravu ravnotežu

Ako želite da promenite način šišanja kose, bilo bi dobro da vaš frizer obrati pažnju na crte lica koje imate

1721909582_shutterstock_1834164718.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Frizura koju birate da nosite treba da bude odraz vas i ne treba da bude isključivo vezana za trenutne trendove lepote.

Međutim, bilo bi dobro da način šišanja i farbanja kose prilagodte obliku lica kao i tonovima i podtonovima tena.

Frizura prema obliku lica

Znamo da frizure nisu jedinstvene za sve, ali postoje određene stilske karakteristike koje bolje funkcionišu za određene oblike lica od drugih.

Na primer, onima sa četvrtastim crtama lica lepo stoji dugačka kosa bez stepenova, dok bi okruglim i oblim licima više pristajala stepenasto ošišana kosa.

Sve je u pronalaženju prave ravnoteže za određene crte lica. Zavesa šiške otvaraju lice i inaglašavaju jagodice (samo pazite da ne padaju prenisko), tanke šiške skreću pažnju na oči, bočne šiške daju iluziju podizanja i volumena oko lica...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas