Oglas
· · Komentari: 0

Idealna frizura za letnju vrućinu! Pravi se u dva poteza, a izgleda prelepo (VIDEO)

Opuštenu letnju punđu, idealnu za vrele dane, lako ćete napraviti u par koraka.

1722606158_shutterstock_2430422791.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Da biste napravili punđu, potrebno je da najpre kosu vežete u visok rep.

Zatim treba da razdvojite kosu na dva dela i da pažljivo pratite korake iz videa. 

Ne morate da sedite satima u frizerskom salonu, a sve što vam je potrebno je par gumica i vešte ruke da dobijete frizuru koja će mamiti poglede na ulici.

@mariaaiellohair Cute Summer Hair🔥😍 #easyhair #cutehairstyles #hairstyle #hairtutorial #hair #hairstylist #summerhair #hairtok #haircut #fypシ゚viral ♬ Make You Mine - Madison Beer

Uz to, za pravljenje ove punđe neće vam biti potrebno više od par minuta.

Inače, različite punđe su veoma popularne tokom leta.

Ove frizure su veoma praktične - otkrivaju vrat i zgodne su za nošenje prilikom velikih vrućina.  Takođe, deluju elegantno i nežno i dobro stoje svakoj ženi.

(Informer)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas